יום שבת, 20 בפברואר 2016

דוכן לממכר מיץ תפוזים

הילדים היום שיחקו בהקמה של דוכן לממכר מיץ תפוזים
משחקי ה"נדמה לי" הם רגעים של קסם אמיתי...
וגם הם תרגילים חשובים לחיים.

מתכננים, מקימים, מחלקים משימות
הרבה "תלך-תביא...."
מכינים שלט
קובעים תמחור
וכמובן משחקים עם ההורים
שבמקרה הזה גם זכו
לכוס מיץ תפוזים "על אמת" צוננת בתוספת קוביות קרח מהמקפיא

יותר מזה?
אין.

ולמה דווקא דוכן לממכר מיץ תפוז?

אז ככה:
אז אתמול בערב עלו לי שני רעיונות לאתגר הדיגלונים בdew grace.
על הראשון כתבתי כאן
כאשר חיפשתי נושא משותף להולנד ולישראל.

הרעיון השני סובב סביב הצבע הכתום.
הממ... כתום... חורף... (למרות שחם בחוץ) => תפוזים
אין על התפוזים של JAFFA.
אז שחזרנו הביתה
חתכתי תפוזים כדי לייבש בתנור.

תפוזים מיובשים הם פשוט יפים לנוי.
כלום עבודה ואפשר לעשות מהם המון דברים
לתלות בשרשארות עם וניל וקינמון,
לשים בקערה
לשים בקנקן מים
להכין נרות שמסביב יבלטו התפוזים
ו... (אשמח לשמוע עוד רעיונות).


אצלי התפוזים המיובשים
ישמשו לקישוט דוכן התפוזים.

אופן ההכנה:
חותכים תפוזים לעיגולים
בעובי חצי ס"מ.
מניחים על נייר אפייה.
מחממים תנור ל - 180 מעלות
ואופים שעה-שעה וחצי
תלוי כמה אתם אוהבים שהמראה שלהם שרוף בקצוות.
אני אוהבת קצת שזוף.

וכעת -
פינצ'צ'תי דיגלוני לבד

אותם השחלתי על חוט בתוספת התפוזים היבשים וכפתורים כתומים


והדוכן מוכן!

רשימת מכולת:
תפוזים אצל הירקן
מסטיקים - פאנץ' דגלון, לבד מוקשח, קרופ א-דייל
יעל יניב - אותיות מזהב









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה